Find jeres nye kontor i Copenhagen Business Park

I Copenhagen Business Park bliver du en del af et levende udviklingshus i godt selskab med andre spændende virksomheder.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Kontor med omtanke for dig

I Copenhagen Business Park får du ikke kun dit eget tilpasset lejemål, du bliver også en del af et levende udviklingshus med attraktive fælles faciliteter, som gør hverdagen nem.

Den optimale placering

I CPH Business Park får du kontor i første række i Nordeuropas mest innovative og grønne erhvervsområde - Holmene. Ejendommen fremstår imødekommende og moderne med en unik placering. Tæt på lufthavn og motorvej - og med gratis parkering lige udenfor døren.

Attraktive fælles faciliteter

Som lejer i Copenhagen Business Park får du ikke kun dit eget tilpasset lejemål, du bliver også en del af et levende udviklingshus med attraktive fælles faciliteter. Og ikke mindst så får du en masse glade naboer og mulighed for at udvide dit netværk.

En energioptimeret ejendom

I Copenhagen Business Park foretager vi løbende investeringer, der er med til at minimere bygningens miljøpåvirkning, fx energioptimering. På energimærkeskalaen er vi stolte af at være placeret i top - nemlig i energiklasse B.

En nem hverdag

I Copenhagen Business Park får du hjælp til det hele. Som lejer kan du altid få hjælp fra bygningens driftsinspektører, som du finder i stuen i nummer 149. Derudover tilbyder vi alt fra rengøringsservice til receptionsservice, og vi sørger også for forplejningen til dit næste møde eller event, hvad enten det afholdes i fællesområderne, i eget kontor eller i mødecentret.

Fleksible indretningsmuligheder

Hos Copenhagen Business Park ønsker vi ikke blot at leje dig nogle kvadratmeter til at drive din forretning i. Vi vil meget gerne være med til at rådgive din virksomhed om, hvordan I skaber de bedst mulige rammer for succes med indretningen af det moderne kontor.

Et levende udviklingshus

I Copenhagen Business Park bliver du en del af et levende udviklingshus i godt selskab med andre spændende virksomheder. Ejendommen er helt unik, og giver de bedste betingelser for vækst – uanset størrelsen på din virksomhed.

Ledige lejemål

I Copenhagen Business Park får du kontor i første række i Nordeuropas mest innovative og grønne erhvervsområde Holmene. Ejendommen er helt unik, og giver de bedste betingelser for vækst – uanset størrelsen på din virksomhed. Vi tilbyder alt fra indflytningsklare kontorlejemål til kontorlejemål, hvor du kan sætte dit eget præg.

Hent prospekter

Lejerne siger

Tag ikke kun vores ord for det. Læs her, hvad vores lejere siger.
Lejerne siger

Da vi er en international virksomhed, så ligger CPH Business Park med sine 15 minutter til lufthavnen og næsten lige så kort til Indre By helt ideelt for os.

Vi oplevede en professionel tilgang til os som kommende lejere i hele processen før vi flyttede ind.

Få gratis arkitekthjælp og rådgivning

Alle virksomheder er forskellige, og har forskellige behov for indretning. Derfor indretter og designer vi altid lejemålene i tæt dialog med den enkelte virksomhed.

Vi tilbyder derfor gratis arkitekthjælp og rådgivning for at skabe sammenhæng mellem jeres organisation, kultur og de fysiske rammer.

Med inspiration fra hele verden og i en tid post-corona finder vi sammen ud af, hvordan jeres fremtidige arbejdsrum skal se ud. Om den bliver hybrid, universel eller med mere plads til fællesskaber og aktiviteter, udfordrer vi hinanden på, så vi bedst sikrer jeres medarbejderes performance og arbejdsglæde.

Bliv inspireret

Alle virksomheder er forskellige, og har forskellige behov for indretning. Derfor indretter og designer vi altid lejemålene i tæt dialog med den enkelte virksomhed. Her kan du få lidt inspiration fra andre lejere.
Billedgalleri

Attraktive fælles faciliteter

Som lejer i Copenhagen Business Park har du adgang til en lang række attraktive fælles faciliteter, som gør hverdagen nem.
Bilpleje
Café
Fitness
Forplejning
Fysioterapeut
Kantine
Ladestandere
Mødecenter
P-plads
Rengøring
Renseri service
Take away
Terrasse
Vicevært
Wifi
Cykelservice
Diætist
Fodterapi
Skomager
Skrædder
Slibning af knive
Reparation af ure