Case: Techtronic Industries Nordic

Når markedet vokser, kræver det fleksible kontorløsninger
Hos Techtronic Industries Nordic ApS har man oplevet en imponerende fremgang i salget af batteridrevet kvalitetselværktøj de seneste år. Det betyder virksomheden har valgt igen at udvide sine kontorlejemål hos CPH Business Park, så man er klar til at kunne vokse med markedet.

Markedet for batteridrevet elværktøj er gået frem under Corona. Rigtig meget endda. For Techtronic Industries Nordic ApS betyder det, at man har kunne udnyttet fleksibiliteten i at være lejer i Danmarks længste kontorbygning, CPH Business Park, til at kunne udvide strategisk, så kontorfaciliteterne har kunne vokse og er klar til at kunne udvides yderligere i takt med væksten i markedet.

Gamle lejere – nye lokaler

”Vi har været lejere hos NIAM, der ejer CPH Business Park, gennem flere år. I takt med at vores marked er vokset, har vi kunne drage fordel af at være lejer i en stor og professionelt dreven kontorbygning som her, hvor fleksibilitet er en selvfølge. Vi flyttede ind i vores nuværende kontorer i foråret 2020,” forklarer Bent Plougmand Andersen, der er finansdirektør for det nordiske marked i Techtronic Industries,

”Tidligere havde vi andre lokaler i CPH Business Park, som vi voksede ud af. Vi var og er dog meget tilfredse med at være lejere her, hvorfor vi ønskede at blive. Her er viceværter, der er klar til at hjælpe, og vi har en god dialog med bygningens ejer, NIAM, omkring vores behov og udviklingen af bygningen generelt. Og så er der placeringen, der er svær at slå. Her er vi placeret centralt i forhold til vores danske kunder, der nemt kan køre hertil og parkere lige ved indgangen, ligesom vores internationale kontakter, og vi selv, har lufthavnen inden for blot 15 minutters kørsel.”

Markedet vokser og det skaber nye behov

Hos Techtronic Industries har gennem det seneste år oplevet en stor stigning i salget af batteridrevet elværktøj. Det betyder, at pladsbehovet for det nordiske kontors backoffice-funktioner har skulle revurderes. I dag er der 85 ansatte i lokalerne i Avedøre. Det antal forventer Bent Plougmand Andersen vil stige i de kommende år,

”Vi har faktisk allerede udnyttet mulighederne for at udvide ved at leje etagen over os. Den bruger vi i øjeblikket som showroom, men tanken er at inddrage den, når vi i Techtronic Industries i løbet af de næste par år vokser ud af vores nuværende kontorlokaler.”

”Da vi flyttede i vores nye lokaler tilbage i 2020, betød det, at vi kunne sætte vores eget præg på dem. At vi kunne flytte ind i noget nyt og lækkert, indrettet præcis som vi ønskede. Det skal vi være klar til at kunne bygge videre på i takt med, at vi udvider antallet af medarbejdere som følge af væksten i markedet, som vi oplever. Derfor har vi allerede nu sikret os muligheden for at tage virksomheden videre til næste niveau.”

Hensyn til miljøet er vigtige

CPH Business Park er en bygning med historie. Den bliver dog løbende moderniseret, og det er ikke kun indvendigt i de forskellige. Det betyder, at man løbende foretager investeringer, der er med til at minimere bygningens miljøpåvirkning, fx energioptimering.

”Som en del af en international koncern, så betyder det meget, at vi kan være i nogle bæredygtige rammer. Her er vi positive overfor det arbejde, som man i NIAM løbende gør for at optimere bygningen, så miljøaftrykket minimeres. Det er vigtigt for os, at vi som virksomhed ikke belaster vores omgivelser unødigt. Heller ikke i forbindelse med den daglige drift af vores backoffice-funktioner”
Bent Plougmand Andersen.

Om Techtronic Industries Nordic ApS

Techtronic Industries Nordic ApS er førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen.

Virksomheden har fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter, der inkluderer kvalitetselværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Læs mere om Techtronic Industries Nordic ApS på ttigroup.com