Attraktive fælles faciliteter

Som lejer i Copenhagen Business Park har du adgang til en lang række attraktive fælles faciliteter, som gør hverdagen nem.

FÅ EN PERSONLIG RUNDVISNING

Kontor med omtanke for dig

I Copenhagen Business Park får du ikke kun dit eget tilpasset lejemål, du bliver også en del af et levende udviklingshus med attraktive fælles faciliteter, som gør hverdagen nem.

Den optimale placering

I CPH Business Park får du kontor i første række i Nordeuropas mest innovative og grønne erhvervsområde - Holmene. Ejendommen fremstår imødekommende og moderne med en unik placering. Tæt på lufthavn og motorvej - og med gratis parkering lige udenfor døren.

Attraktive fælles faciliteter

Som lejer i Copenhagen Business Park får du ikke kun dit eget tilpasset lejemål, du bliver også en del af et levende udviklingshus med attraktive fælles faciliteter. Og ikke mindst så får du en masse glade naboer og mulighed for at udvide dit netværk.

En energioptimeret ejendom

I Copenhagen Business Park foretager vi løbende investeringer, der er med til at minimere bygningens miljøpåvirkning, fx energioptimering. På energimærkeskalaen er vi stolte af at være placeret i top - nemlig i energiklasse B.

En nem hverdag

I Copenhagen Business Park får du hjælp til det hele. Som lejer kan du altid få hjælp fra bygningens driftsinspektører, som du finder i stuen i nummer 149. Derudover tilbyder vi alt fra rengøringsservice til receptionsservice, og vi sørger også for forplejningen til dit næste møde eller event, hvad enten det afholdes i fællesområderne, i eget kontor eller i mødecentret.

Fleksible indretningsmuligheder

Hos Copenhagen Business Park ønsker vi ikke blot at leje dig nogle kvadratmeter til at drive din forretning i. Vi vil meget gerne være med til at rådgive din virksomhed om, hvordan I skaber de bedst mulige rammer for succes med indretningen af det moderne kontor.

Et levende udviklingshus

I Copenhagen Business Park bliver du en del af et levende udviklingshus i godt selskab med andre spændende virksomheder. Ejendommen er helt unik, og giver de bedste betingelser for vækst – uanset størrelsen på din virksomhed.

Attraktive fælles faciliteter

Bilpleje
Café
Fitness
Forplejning
Fysioterapeut
Kantine
Ladestandere
Mødecenter
P-plads
Rengøring
Renseri service
Take away
Terrasse
Vicevært
Wifi
Cykelservice
Diætist
Fodterapi
Skomager
Skrædder
Slibning af knive
Reparation af ure