For lejere i Copenhagen Business Park

Når du bor hos os, får du unikke fordele, der gør, at det er svært at flytte fra os igen. Vi bestræber os på at være en ansvarlig og pålidelig udlejer, og vi vil gå langt for at sikre, at du har de bedst mulige rammer som lejer.

Har du brug for hjælp?

I Copenhagen Business Park har vi gjort det nemt for dig at drive virksomhed. På siden her kan du blive klogere på, hvad vi tilbyder dig. Har du brug for hjælp i forhold til dit lejemål, så kontakt os.

Kantine

Hvad er der på menuen idag? Er arbejdsdagen trukket ud, og har du brug for nem aftensmad? Så brug vores app.

Faciliteter

Som lejer i Copenhagen Business Park har du adgang til en lang række attraktive services og faciliteter, som gør hverdagen nem. Ydelserne dækker alt fra vicevært til håndtering af fredagsbaren.

Dine daglige gøremål

I Copenhagen Business Park hjælper vi dig også med at spare tid. I samarbejde med More Minutes tilbyder vi at tage hånd om dine daglige gøremål, mens du passer dit arbejde. Skal du klippes, så kommer frisøren ud på din arbejdsplads. Skal du have repareret tøjet, så kommer skrædderen forbi kontoret.

Fleksible indretningsmuligheder

Hos Copenhagen Business Park ønsker vi ikke blot at leje dig nogle kvadratmeter til at drive din forretning i. Vi vil meget gerne være med til at rådgive din virksomhed om, hvordan I skaber de bedst mulige rammer for succes. Og har du brug for mere eller mindre plads, så tag endelig os med på råd. Vi finder altid en løsning.